top of page

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Τομπούλογλου για να αποκτήσουν εμπειρία νέα στελέχη


Σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής μας "Η Πόλη της Καρδιάς μας" Κώστας Τομπούλογλου υπέβαλε την παραίτηση του από το αξίωμά του για να δοθεί η ευκαιρία σε 2 νέα στελέχη της παράταξης, στον Βασίλη Γεωργιάδη και τον Γρηγόρη Κοττέ να αποκτήσουν σχετική εμπειρία στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.






Η κίνηση αυτή αποφασίστηκε από την δημοτική μας παράταξη πριν λίγους μήνες και σήμερα υλοποιείται. Κατ' αρχήν Δημοτικός Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Βασίλης Γεωργιάδης (Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων) και στην συνέχεια μετά από λίγους μήνες θα τον διαδεχθεί ο Γρηγόρης Κοττές (εν ενεργεία Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ).





Η προσφορά του Κώστα Τομπούλογλου από τον Σεπτέμβριο του 2019 ως σήμερα ήταν σημαντική και ανεκτίμητη. Οι γνώσεις του ως ανώτατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, οι μεταπτυχιακοί του τίτλοι στις οικονομικές σπουδές του και η εμπειρία του στην διοίκηση, του επέτρεψαν να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά του ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας και ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Αυτονόητο είναι ότι ο Κώστας Τομπούλογλου προέβη στην παραίτησή του για να διευκολύνει νέα στελέχη της παράταξης να πάρουν το "βάπτισμα του πυρός" στο Δημοτικό μας Συμβούλιο. Ο ίδιος παραμένει ενεργό μέλος της Δημοτικής μας Παράταξης, στην πρώτη γραμμή της μάχης στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου 2023 και φυσικά θα χρησιμοποιηθεί σε θέση ανάλογη της προσφοράς, της εμπειρίας, των τυπικών και ουσιαστικών του προσόντων, όταν ο λαός της πόλης μας δώσει την ευκαιρία να διοικήσουμε.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι ο Κώστας Τομπούλογλου τον Μάρτιο του 2021 έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης μπροστά στο σπίτι του και στα μάτια των παιδιών του από χούλιγκαν, υπόθεση που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δηλαδή πλήρωσε ο Κώστας, με τον πιο σκληρό και απεχθή τρόπο, την συνέπεια του στις θέσεις και τις απόψεις του για το καλό και την προστασία των συμφερόντων της πόλης μας και των κατοίκων της.

Η στάση του αυτή επαινέθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, με θλιβερή εξαίρεση την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Βούρου, η οποία και μειοψήφισε στο καταδικαστικό - για την επίθεση - ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.



"Η Πόλη της Καρδιάς μας", η οποία στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου συμμετέχει στην μεγάλη Δημοκρατική ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, εύχεται στο νέο Δημοτικό μας Σύμβουλο Βασίλη Γεωργιάδη επιτυχία και δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων του.

52 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page